SushiCo'da sıradan bir gün...




Phayao ile Thai Usülü Fesleğenli & Chili Soslu Bonfile



Phayao’dan Thai mutfağının iştah kabartan lezzeti…


Sushi Yapmayı Ustasından Öğrenin!



SushiCo şefi Yutaka Hoshino, MacroAtelier’de geçtiğimiz hafta lezzet dolu bir workshop verdi!

Katılımcıların da çok keyif aldığı bu Workshop’ta şef Yutaka, öğrencilerine Japon mutfağının sırlarını anlattı. Eğitim sonunda SUSHI-1 belgelerini alan tüm katılımcılara Macrocenter ailesi olarak teşekkür ediyoruz!


SushiCo’nun Japon Şefi Yutaka Hoshino ile California Roll!



SushiCo şefi Yutaka Hoshino, MacroAtelier’de geçtiğimiz hafta lezzet dolu bir workshop verdi!

Japon mutfağının geleneksel Sushi lezzetine Amerikan dokunuşu…


SushiCo Mutfağından thai kokuları yükseliyor!



Thai şefimiz PHAYAO dan pad thai karides tarifi..