Turkish   |   Homepage
SushiCo BLOG

Thai Tenderloin with Basil and Chili Sauce with Phayao

 

Learn Sushi Making from the Master!

SushiCo şefi Yutaka Hoshino, MacroAtelier’de geçtiğimiz hafta lezzet dolu bir workshop verdi!

Katılımcıların da çok keyif aldığı bu Workshop’ta şef Yutaka, öğrencilerine Japon mutfağının sırlarını anlattı. Eğitim sonunda SUSHI-1 belgelerini alan tüm katılımcılara Macrocenter ailesi olarak teşekkür ediyoruz!

 

California Roll with SushiCo’s Japanese Chef Yutaka Hoshino!

SushiCo şefi Yutaka Hoshino, MacroAtelier’de geçtiğimiz hafta lezzet dolu bir workshop verdi!

Japon mutfağının geleneksel Sushi lezzetine Amerikan dokunuşu…

 

Thai smells come from SushiCo’s Kitchen!

Thai şefimiz PHAYAO dan pad thai karides tarifi..